У червні 2011 року в Києві проходитиме національна презентаційно-рейтингова програма «Діловий імідж України. Визнання року – 2010», у рамках якої побачить світ презентаційний альманах з компактдиском «Діловий імідж України. Міжнародне партнерство».
Одним з переможців програми стало ТОВ «Агрофірма «Джулинка» з Вінницької області, яке очолює заслужений працівник сільського господарства України Микола Хливнюк. (Опубликовано в №5.2011г.)

Свій трудовий шлях нинішній керівник господарства розпочав агрономом у відомому тоді на весь Союз колгоспі імені XXII з’їзду КПРС, що в с. Шляхова. Працював під умілим керівництвом знаних і шанованих людей, Героїв Соціалістичної Праці В. Кавуна і Г. Кузика. У 1980 році він очолив Осіївське господарство, яке згодом стало одним з кращих. У 1997-у талановитий фахівець почав рятувати від краху сільськогосподарське підприємство імені Котовського, що в селі Джулинка на Вінниччині. Було зведено власні асфальтний і цегельний заводи, прокладено 34 км доріг, споруджено господарські об’єкти, закуп лено сільськогосподарську техніку. Миколі Хливнюку вкот ре вдалося вивести господарство на передові позиції, і не лише в районі та області, а й в Україні.

Сьогодні ТОВ «Агрофірма «Джулинка» – багатогалузеве господарство, одне з найвідоміших у країні. Виваженість, вдумливість і вміле орієнтування у вирі сьогодення допомагають керівнику успішно господарювати за непростих умов спотворено-ринкової економіки. Це дає можливість господарству постійно підвищувати культуру землеробства та вдосконалювати технологію виробництва. Розвиваються як рослинницький, так і тваринницький напрямки, з кожним роком зміцнюється матеріально-технічна база, удосконалюються умови праці для 186 спеціалістів агрофірми. В обробітку господарства 3670 га землі (186 га – пасовища). Агрофірмі присвоєно статус насіннєвого господарства з вирощування сої, кукурудзи, соняшнику. Вона активний учасник міжнародних проектів, семінарів та виставок, тісно співпрацює з науковими установами, зокрема Вінницьким інститутом кормів, Уманською національною академією садівництва, Інститутом рослинництва імені Юр’єва (Харківщина), ТОВ «ЗоряМаїс», «Сингента» та «Сади України» (Харківщина). «Джулинка» має статус племінного господарства з розведення великої рогатої худоби та свинарства (2000 голів ВРХ чорно-рябої породи та 1500 голів свиней породи велика біла).

Господарство ніколи не стояло осторонь соціальної сфери села, його упорядкування. Воно постійно надає суттєву допомогу школі, дитячим садочкам, дільничній лікарні, людям похилого віку. Забезпечує населення за доступними цінами екологічно чистими продуктами, зокрема борошном, крупами, хлібобулочними та макаронними виробами, олією. У планах господарства – реконструкція свинокомплексу, втілення у життя проектів «Біогаз-біопальне» та «Біодобрива». Миколу Хливнюка неодноразово обирали депутатом районної ради, головою районного агрооб’єднання «Бершадська рада сільськогосподарських виробників». За вагомий особистий внесок у розвиток сільськогосподарського виробництва, керівник господарства відзначений численними урядовими й суспільними відзнаками та нагородами.

Успішна діяльність ТОВ «Агрофірма «Джулинка» стала можливою завдяки високому професіоналізму, відповідальності та згуртованості керівництва й колективу. Сам же Микола Федорович – працелюбна людина з чіткою життєвою позицією: сільське господарство – його покликання. А тому найвищою нагородою для нього є подяка односельців.