З самого початку


Захист та найкращий результат з першого дня. Відчуйте переваги з насінням DEKALB®


Рішення Acceleron® для обробки насіння кукурудзи DEKALB пропонують ексклюзивні препарати, що поєднують у собі біологічні продукти та продукти для захисту рослин. Ці комплексні рішення захищають рослини від хвороб та шкідників на ранніх стадіях розвитку, покращуючи однорідність та вирівняністьстеблестою і потужність рослин, що дає можливість підвищити потенційно можливий урожай. Присутність на насінні біологічно активних інгредієнтів також дає змогу активізувати поглинання поживних речовин та вологи, що допомагає покращити розвиток коренів і стебла.

Комбінація біологічних препаратів і засобів захисту рослин сприяє збереженню та підвищенню потенціалу врожайності гібридів кукурудзи DEKALB.

Рішення Acceleron® для обробки насіння кукурудзи DEKALB забезпечують надійний захист від хвороб і шкідників.

Захист насіння на ранніх етапах розвитку культури, покращення здоров’я рослини, збільшення доступності поживних речовин і підвищення потенційно можливого врожаю – це ще далеко не всі переваги. Придбайте попередньо протруєне насіння і не хвилюйтеся за врожай.

Унікальна технологія. Комплексне рішення.

Кілька механізмів дії допомагають боротися зі шкідниками та зменшити ризики виникнення хвороб і навіть сприяють інтенсивнішому розвитку підземної та наземної частини рослин. Рослина захищена не лише впродовж перших 30 днів, а й має гарантовані фізіологічні перевагами протягом усього періоду її вегетації, що приводить до максимальної реалізації потенціалу врожайності. Це комплексне рішення не лише убезпечує рослини від ураження хворобами, які передаються через насіння та ґрунт, а й захищає врожай від шкідників на початку вегетації.

Відчутна різниця.

Захист, здоровий ріст і підвищення потенційно можливого врожаю.

Провідні хімічні компоненти сприяють ефективному захисту рослини на ранніх етапах розвитку від хвороб ґрунту, шкідників, нематод, які приносять невідворотну шкоду культурі та якості врожаю. Покращення приживання завдяки біостимулятору ЛХО (ліпохітоолігосахарид). Природні біологічні ЛХО-молекули покращують розвиток кореневої системи та поглинання поживних речовин і води, сприяючи розвитку рослини та збільшенню потенційно можливого врожаю. Спеціальні методи передпосівної обробки насіння сприяють посиленню адаптивності рослини на всіх типах ґрунтів і відповідають вимогам усіх технологій, включно з мінімальною обробкою та NO-Till, допомагаючи захистити рослину там, де це найбільше потрібно, з мінімальним впливом на середовище.

Крім того, це дає змогу зменшити використання фунгіцидів та інсектицидів.

Доступні 2019 року рішення.

Насіння DEKALB.

Високий потенціал урожайності.

Наші гібриди кукурудзи пройшли багатоступеневе тестування на невеликих ділянках і в господарствах, а також у технологічних центрах DEKALB. Завдяки широкій і різноманітній колекції ідіоплазми та провідним характеристикам продуктивності ці тестування допомогли підвищити потенціал урожайності та покращити захист гібридів кукурудзи. Саме ці характеристики дали змогу гібридам кукурудзи DEKALB максимально забезпечити відповідність умовам вирощування ключових ринків Європи порівняно з іншими гібридами. їх націлено на різні сектори: вирощування кукурудзи на зерно, силос та біогаз. Завдяки ефективному захисту від шкідників і хвороб, а також, притаманній для гібридів DEKALB стійкості проти посухи та вилягання, наші гібриди забезпечать максимальний урожай на кожній фермі.


Рішення Ассеїегоп® для обробки насіння кукурудзи надає фермерам біологічні препарати та технології захисту насіння, які допомагають захистити врожай від хвороб і шкідників на ранніх етапах розвитку культури та підвищити потенціал урожайності.


Maxim XL. Потужний фунгіцид для оптимального захисту.

Цей компонент гарантує захист від хвороб, що передаються через насіння та ґрунт. Він ефективно бореться з грибами роду Pythium та Fusarium. Крім того, покращується потужність рослини на етапі проростання та зменшуються ризики виникнення хвороб.

Пончо®/Вотіво ®

Пончо®/Вотіво® містить дві складові. Клотіанідин, який належить до хімічного класу неонікотіноїдів, є активним що до ґрунтових і листкових шкідників.

Він може діяти в ґрунті, але також активно поглинається корінням та системно працює в інших тканинах рослини.

Другою складовою Пончо®/ Вотіво® є унікальний штам природних бактерій – Bacillusfirmus, які виконують функцію природного «бар’єра» від проникнення в корені рослин шкодочинних нематод. Мільйони спор бактерій наносяться на поверхню кожної насінини. Операція «живий щит» починає працювати в момент проростання насіння. Бактерії створюють захисний шар у вигляді живого бар’єру, що росте разом із корінням. Таким чином, нематоди втрачають можливість контактувати з корінням, а пригнічення росту рослини не відбувається. Захисний ефект дії засобу триває до 60 днів. Корені рослини при цьому захищені від двох поколінь нематод.

Біостимулятор Торк™. Розвиток кореневої системи та покращення здоров’я рослин.

Дія ЛХО-молекул (джерелом яких є різобії та мікориза) підвищує активність колонізації ризосфери мікроміце-тами та покращує розвиток кореневої системи й поглинання поживних речовин і води. Ця молекула стимулює проростання мікоризи та сприяє утворенню симбіотичних зв’язків з коренями, що підвищує потенціал розвитку кореневої системи й покращує поглинання поживних речовин і води. Поєднання таких технологій покращує здоров’я рослин і забезпечує підвищення врожайності.

Рішення Ассеїегоп® для обробки насіння кукурудзи з’явилося на ринку України (основному ринку зернових культур) минулого сезону. Протягом 2018-2019 років це рішення має вийти на ринки ще п’яти важливих європейських країн (Росія, Німеччина, Франція, Угорщина, Румунія).

Інноваційні технології для наших фермерів.

Рішення для обробки насіння кукурудзи – це поєднання наших провідних технологій створення й захистукукурудзи, а також інноваційних біологічних підходів. Саме це вирізняє їх серед інших. Вони гарантують підвищення врожайності з року в рік. Acceleron®- це наступна сходинка еволюції. У поєднанні з інноваційними технологіями селекції та генетики, що застосовуються в гібридах кукурудзи DEKALB, це рішення сприяє здоровому росту рослини на ранніх етапах і допомагає захистити інвестиції виробників, збільшуючи прибуток із кожного квадратного метра поля.

РІШЕННЯ ACCELERON®

ДЛЯ ОБРОБКИ НАСІННЯ. ЗАХИСТ ТА НАЙКРАЩИЙ РЕЗУЛЬТАТ З ПЕРШОГО ДНЯ. ВІДЧУЙТЕ ПЕРЕВАГИ З НАСІННЯМ DEKALB

Щоб отримати докладні відомості, зв’яжіться з представником DEKALB


Завжди читайте та виконуйте інструкції, які ви можете знайти на етикетках пестицидів і в брошурах із рекомендаціями з обробки насіння, що прикріплені до мішків. Acceleron™, Dekalb®, DEKALB WingedEarDesign® andSeedYourSuccess – це зареєстровані торгові марки компанії MonsantoTechnology LLC. Усі інші торгові марки є власністю відповідних власників.

©2018 MonsantoCompany.