Цілі сприятимуть посиленню зусиль заради сталого розвитку сільгоспвиробників, землі, спільнот та операційної діяльності

Corteva Agriscience оголосила свої зобов’язання на найближче десятиріччя задля покращення сталого розвитку у всій глобальній продовольчій системі. Цілі охоплюють широкий спектр ініціатив для сільгоспвиробників, земельних ресурсів, спільнот, де живуть і працюють співробітники та клієнти, а також для власної операційної діяльності компанії. Серед оголошених цілей: покращення природного стану ґрунтів, продуктивності господарств, протидії зміні клімату, управління водними ресурсами, біорізноманіття, прозорості ланцюгів постачання та безпеки працівників.

“Наша місія, яка полягає у тому, щоб вести всю галузь сільського господарства до кращих, стійкіших результатів у всьому світі, сьогодні важливіша, ніж будь-коли, — зазначив головний виконавчий директор Corteva Agriscience Джеймс К. Коллінз, мол. — Ми вважаємо, що кращого моменту, щоб взяти на себе зобов’язання захищати та зберігати джерело нашої їжі і допомагати нашим спільнотам процвітати, немає. Ми підтримуємо тих, хто підтримує усіх нас”.

Цілі відображають розмір та масштаби діяльності компанії, 100% зосередженість на сільському господарстві та глибокі відносини з сільгоспвиробниками та іншими партнерами по всьому ланцюгу створення вартості сільського господарства, – зазначила Анне Алонцо, старший віце-президент із зовнішніх зв’язків та головний менеджер з питань сталого розвитку Corteva Agriscience. — Сталий розвиток — це не є чимось новим для Corteva. Наше сьогоднішнє оголошення – це лише публічне зобов’язання виконати 14 конкретних та вимірюваних цілей, які сприятимуть сталому розвитку сільгоспвиробників, захисту нашої землі та природних ресурсів, поліпшенню життя наших громад та принесуть користь для нашої діяльності”.

10-річні зобов’язання Corteva будуть забезпечувати інструменти та навчання для підвищення сталості врожаїв, оптимізації ресурсів та покращення стійкості до змін клімату. Зобов’язання щодо забезпечення родючості ґрунтів, управління водними ресурсами та підтримки біорізноманіття також входять у цей перелік. Цілі Corteva сприятимуть захисту працівників і населення по всій продовольчій системі та загалом у всій сільськогосподарській спільноті. В рамках своєї діяльності компанія зобов’язується впроваджувати сталі інновації, розробляти кліматичну стратегію, використовувати сталі підходи до пакування та збільшувати зусилля, спрямовані на підтримку сталої роботи виробництв.

Corteva буде звітувати про прогрес у досягненні цих цілей у щорічному звіті про сталий розвиток, починаючи з 2021 року. Щоб дізнатися більше про цілі сталого розвитку на 2030 рік відвідайте sustainability.corteva.com.

Цілі Corteva зі сталого розвитку 2030 включають:

Цілі для надання переваг сільгоспвиробникам:

1. Забезпечити навчання для 25 млн. сільгоспвиробників щодо покращення якості ґрунтів, складу поживних речовин та управління водними ресурсами, а також кращих практик з підвищення продуктивності праці.

2. Допомогти збільшити продуктивність, доходи та сталі практики ведення сільського господарства 500 млн. малих сільськогосподарських виробництв до 2030 року.

3. Розробити, затвердити та масштабувати системи управління, які дозволять сільгоспвиробникам стабільно збільшувати врожайність сільськогосподарських культур на 20%, порівняно з базовим рівнем 2020 року, одночасно зменшуючи викиди парникових газів на 20% при вирощуванні культур порівняно з 2020 роком.

Цілі для захисту землі:

4. До 2030 року покращити природний стан ґрунтів 30 млн. га земель

сільськогосподарського призначення у світі.

5. Підтримувати розвиток управління водними ресурсами в сільському господарстві у світі. До 2030 року: сприяти підвищенню ефективності використання азоту на землях сільськогосподарського призначення до 2030 року; зменшити використання води, одночасно сприяючи збільшенню врожаю на 2,5 млн. гектарів, які використовуються для виробництва насіння, та земель сільськогосподарського призначення, які страждають через дефіцит води, до 2030 року порівняно з 2020 роком.

6. До 2030 року підвищити біорізноманіття більш ніж 10 млн. га пасовищ та природних екосистем у всьому світі за допомогою методів сталого управління та збереження середовища життєдіяльності.

Цілі для користі спільнот:

7. Захищати безпеку людей на виробництвах Corteva та тих, хто працює у сільському господарстві.

8. До 2030 року розширювати можливості жінок, забезпечувати розвиток молоді та залучати спільноти по всьому світу, де живуть та працюють співробітники та клієнти компанії Corteva Agriscience.

9. До 2030 року виділити мільйон годин часу співробітників для підтримки спільнот у всьому світі.

10. Підвищити прозорість ланцюгів постачання від сільгоспвиробників до споживачів, використовуючи цифрові інструменти, що дозволяють виробникам створювати додаткову цінність завдяки прозорості на сільськогосподарських ринках, у продовольчих системах та спільнотах.

Цілі для операційної діяльності компанії:

11. До 2025 року забезпечити, щоб кожен новий продукт відповідав критеріям сталого розвитку.

12. Розробити кліматичну стратегію щодо обсягів викидів парникових газів групи 1, 2 та 3, включаючи відповідні цілі скорочення, до 1 червня 2021 року.

13. До 2030 року перейти до використання пакування, яке підлягає повторному використанню.

14. Управляти кожною ділянкою виробництва більш сталими методами через зменшення відходів, збереження води та покращення біорізноманіття.

 

 

Пропонуємо:

Акції від Corteva Agriscience: розумні рішення для виграшного господарства