Починаючи з 1 червня 2022 р. сільгоспвиробники зможуть придбати все насіння генетики Corteva безпосередньо у компанії.

Компанія Corteva Agriscience переходить на єдину пряму модель ведення насіннєвого бізнесу в Україні, починаючи з 1 червня 2022 р. Цей підхід анонсується компанією з урахуванням ситуації на аграрному ринку під час військових дій, оцінки коротко- та довготермінових фінансово-економічних можливостей учасників ринку щодо вчасного забезпечення українських сільгоспвиробників насіннєвим матеріалом.

Зважаючи на рішення щодо єдиної моделі, компанія також розпочинає процес виведення з ринку України насіннєвого бренду Brevant® seeds та об’єднання асортименту гібридів кукурудзи, соняшнику та озимого ріпаку під брендом Pioneer®.

Як перший крок напередодні сезону озимого ріпаку компанія пропонуватиме українським фермерам купівлю насіння озимого ріпаку бренду Brevant® seeds безпосередньо в Торгових агентів, які з 2019 р. працюють напряму із сільгоспвиробниками, пропонуючи насіння гібридів кукурудзи та соняшнику бренду Pioneer®.

Дальшим кроком буде ґрунтовний аналіз та об’єднання асортименту гібридів кукурудзи та соняшнику Brevant® seeds із портфелем Pioneer®, адаптація мережі Торгових агентів, а також логістичної та складської мережі й функцій усередині компанії.

«Нині головним пріоритетом діяльності Corteva в Україні є допомога фермерам у забезпеченні продовольчої безпеки країни за умов війни. Наші польові команди, виробництво, склади й логістика роблять усе можливе, щоб максимально підтримувати сільгоспвиробників у цей непростий для всіх час. Зважаючи на аналіз сезону кукурудзи та соняшнику, що минув, а також прогнози з розвитку аграрного ринку в майбутньому, надто з фінансово-економічного погляду, ми розуміємо, що для повного та вчасного забезпечення попиту на насіння Corteva Agriscience, зокрема й озимого ріпаку, найоптимальнішим рішенням є саме пряма модель, яка вже третій рік доводить свою ефективність для тисяч фермерів по всій країні. Наші Торгові агенти мають добре відпрацьований механізм, що дасть змогу гарантувати вчасність постачань до господарств, які мають змогу продовжувати працювати заради добробуту українців», – коментує керівник відділу продажів, маркетингу та комерційної ефективності Corteva Agriscience в Україні Олександр Дмитрієв.

Компанія наголошує, що через можливу наявність у дистрибуторів незначного запасу насіння озимого ріпаку, кукурудзи та соняшнику з минулого сезону, вони можуть також пропонувати фермерам певні обмежені кількості гібридів у межах наявних запасів.

Ознайомитися з пропозицією озимого ріпаку Brevant® seeds можна на сайті.

Контакти Торгових агентів з продажу насіння генетики Corteva Agriscience доступні за посиланням.

Нагадаємо, що раніше Corteva Agriscience однією з перших компаній заявила про вихід із російського ринку, ініціюючи план припинення всієї виробничої та комерційної діяльності, чому передувало припинення комерційної діяльності одразу після початку широкомасштабного російського вторгнення 24 лютого 2022 р. Пріоритетами компанії залишаються безпека співробітників і глобальна продовольча безпека. З початку цієї трагічної війни компанія вжила всіх можливих заходів для підтримки та захисту українських колег та їхніх сімей, клієнтів і громад, зокрема й завдяки прямій та непрямій допомозі для розв’язання негайних гуманітарних потреб в Україні. Також Corteva запровадила ініціативи, щоб допомогти забезпечити нормальний, наскільки це можливо, сільськогосподарський сезон 2022 р. в Україні.

 

 

Пропонуємо:

Corteva Agriscience представляє відеопроєкт «Агропоради»

Corteva Agriscience модернізує австрійський насіннєвий завод

Corteva Agriscience та Володимир Дантес закликають молодь працювати в агро

Corteva Agriscience відкрила в Україні лабораторію з технологій обробки насіння

Corteva Agriscience представила новий двокомпонентний інсектицид Джеронімо™ для зернових і ріпаку

Corteva повідомила про підсумки другого кварталу та першого півріччя 2021 року, а також про покращення річного прогнозу