HORSCH розширює свою пропозицію щодо оснащення машин для прямого посіву Avatar робочою шириною 3 і 4 м. Поряд з одно- або двосекційним бункером для HORSCH Avatar зараз пропонується і 3-секц. бункер. Нова система позначена у фірмовій термінології англійською абревіатурою «Tripletank».

Трисекційний бункер робить можливим комбінований посів двох різних культур з одночасним внесенням добрив, або посів різних сидеральних сумішей з індивідуальним дозуванням компонентів. В результаті таких прийомів вдається в більш ранні терміни домогтися повного покриття поверхні ґрунту рослинністю, активізувати внутрішньоґрунтову активність, поліпшити структуру і склад ґрунту, а також баланс елементів живлення.

Фото 2. Дві новинки від HORSCH: Avatar та HORSCH Doppel RollPack

Tripletank складається з послідовно розташованих трьох герметичних камер загальним об’ємом 3800 л, розділених в пропорції 60/10/30, що дозволяє використовувати бункер в дуже широкому діапазоні різних можливостей. Для Avatar SD робочою шириною 6 і 8 м HORSCH пропонує також систему для внесення мікрогранул (мікроелементи або ЗЗР). Бак для мікрогранул інтегрований в конструкцію основного бункера і може бути обладнаний як спеціальним дозатором для мікрогранул (опція), так і стандартним дозатором для насіння та добрив.

У комбінації з 3-секц. бункером ідуть два розподілювачі потоку матеріалу. За бажанням клієнта на кожен розподільник може бути спрямований як весь потік матеріалу з кожного ряду плугів, так і можливий його розподіл на дві частини. Другий варіант робить можливим механічне або електричне відключення половини ширини захвату машини (для запобігання пересівань при засіванні країв полів і клинів). Якщо ж до кожного розподілювача направляється потік з одного повного ряду плугів, це дозволяє використовувати кожен ряд сошників для сівби різних культур/сумішей. Безсумнівною перевагою 3-секц. бункера є також мала висота його завантаження.

Фото 3. Дві новинки від HORSCH: Avatar та HORSCH Doppel RollPack

Для ґрунтообробних машин серії HORSCH Tiger відтепер пропонується подвійний каток Doppel RollPack, що вже став популярним у користувачів машин Terrano в Україні та Росії. На відміну від Terrano, новий каток для HORSCH Tiger буде пропонуватися також на ринках інших європейських країн.

Фото 1. Дві новинки від HORSCH: Avatar та HORSCH Doppel RollPack

Подвійний каток Doppel RollPack рекомендований для пріоритетного використання на важких ґрунтах, так як кільця катка ефективно подрібнюють великі грудки і залишають після себе хорошу структуру ґрунту. Doppel RollPack не схильний до зношування, невибагливий в налаштуваннях і обслуговуванні, що робить його використання дуже надійним. Кільця катка ø 62 см розташовані так, що кільця одного ряду працюють між кільцями іншого. Це забезпечує надійне самоочищення котка без будь-яких додаткових чистиків, скребків тощо. Doppel RollPack пропонується для HORSCH Tiger шириною захвату від 3 до 7,5 м. На відміну від машин з колісним ґрунтоущільнювачем, центральна частина якого використовується також і для пересування машини по дорогах, в новому варіанті культиватор має власне транспортне шасі. У транспортному положенні подвійний каток знаходиться в складеному положенні ззаду машини. Машина з шасі дуже маневрова як на дорозі, так і при розворотах в полі.

Залежно від вимог законодавства країни, каток Doppel RollPack може бути оснащений (на вибір) пневматичною або гідравлічною гальмівною системою.

 

 

Пропонуємо:

Почему сорвался план производства «Скифов»: причина

На ринках з’явилась перша електромеханічна сівалка Horsch