ELVORTI – провідний український виробник сільськогосподарської техніки – з гордістю представив свою продукцію на міжнародному виставковому заході БАТА-АГРО-2023 у місті Стара Загора (Болгарія). Ця велика та значуща подія була чудовою можливістю для ELVORTI продемонструвати свої інновації, професіоналізм і передові технології на ринку Болгарії.

У процесі участі у БАТА-АГРО 2023 відбулися презентації новітніх моделей техніки, чимало ділових зустрічей і заходів, встановлення контактів, налагодження співпраці з європейськими партнерами та обмін досвідом з іншими фахівцями, які сприяли підвищенню іміджу ELVORTI на міжнародному ринку.

Один із найцікавіших експонатів на стенді ELVORTI – причіпний обприскувач TETIS 24 – перший український причіпний обприскувач TETIS для точного землеробства.

TETIS має низку переваг перед іншими обприскувачами: контроль на всіх етапах, пофорсункове ввімкнення, робота за складних умов, рівномірна обробка рослин, автоматична стабілізація штанги,штангу виготовлено з легкої високоміцної австрійської сталі, збільшено продуктивність до 35 га/год.

Для зручності ELVORTI пропонує три види комплектації обприскувача TETIS:  комплектація Standart із комп’ютером BRAVO 400S LT; комплектація Premium із комп’ютером BRAVO 400S, із підтримкою технології Seletron; комплектація ISOBUS потребує наявності комп’ютера на Вашому тракторі та блоку контролера завдань (Task Controller).

Також на стенді було представлено дискову борону PALLADA 4000. Ця борона виконує ефективну обробку всіх типів ґрунтів.

Крім того, компанія ELVORTI продемонструвала культиватор POLARIS 6 PREMIUM. Це –напівпричіпний культиватор, який призначений для ресурсоощадної передпосівної і парової культивації ґрунту під зернові, технічні та кормові культури; підрізання та вичісування бур’янів, а також вирівнювання та ущільнення поверхні ґрунту. Одна з переваг цього культиватора – простора конструкція, яка має велику пропускну здатність рослинних решток. Оптимальний інтервал між проходами лап сприяє інтенсивному перемішуванню та рівномірному розпушуванню ґрунту.

Також були представлені зернова сівалка ALFA 4 NO TILL і начіпна просапна сівалка VEGA 6 PROFI. Обидві сівалки використовуються для будь-яких умов і технологій.

ELVORTI є одним з провідних виробників сільгосптехніки в Україні. Бренд відомий своєю високоякісною та надійною технікою. Компанія активно розвивається та вдосконалює свою техніку, щоб задовольняти потреби сільськогосподарських підприємств в Україні та Європі.

Всі дні виставки були дуже насичені та цікаві. Багато продуктивних зустрічей з клієнтами. Ми дуже вдячні всім, хто завітав на наш стенд. Компанія ELVORTI мала за честь бути частиною такого важливого заходу в аграрному секторі Болгарії. Наш стенд мав неймовірну популярність серед відвідувачів.