Щороку в Королівстві Швеції проводиться змагання «ріпаководів», що носить назву «Rapsmästaren» (далі «Рапсмайстер»).

Пандемія минулого року не завадила зібратись професіоналам вирощування ріпаку для підведення підсумків щорічного змагання на визнання переможців серед кращих компаній-селекціонерів та тих, хто вирощує озимий ріпак.

Ми горді тим, що за результатами конкурсу «Рапсмайстер 2020» саме гібриди озимого ріпаку від ДСВ зайняли призові місця. Гібрид СМАРАГД з результатом врожайності 71,74 ц/га посів перше місце. Гібрид ТЕМПТЕЙШН показав результат 69,86 ц/га та отримав срібло в змаганні.

«Хороший підбір гібридів, продумані заходи по захисту рослин ріпаку восени та збалансовані зусилля від посіву до збирання допомогли нам досягнути перемоги» — прокоментував представник команди-переможця.

За матеріалами:  www.svenskraps.se

ТОВ «ДСВ-Україна» є дочірньою структурою Deutsche Saatveredelung AG (DSV), що базується у м. Ліппштадт, Німеччина. Історія DSV бере свій початок з 1923 року як компанії, що виробляла насіння кормових культур для фермерів, що її заснували. На даний момент DSV є одним зі світових лідерів у селекції ріпаку, зернових культур, а також кормових та газонних трав. Компанія представлена своїми дочірніми та партнерськими структурами на всіх основних європейських і трансатлантичних ринках насіння.