Одним з важливих завдань для Держпродспоживслужби є оптимізація інформації, створення сучасних реєстрів.

Про це голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька заявила в ексклюзивному коментарі виданню “ЗЕРНО”.

“Питання сучасних реєстрів – це питання приведення до ладу масивів інформації, які існують у різних системах. Сьогодні подекуди вони існують і на паперових носіях, а для ХХІ століття – це сором і шлях в нікуди. Тому найближча ціль – це створити сучасну систему в новому форматі”, — заявила співрозмовниця.

Магалецька наголосила, що сучасні реєстри необхідні геть всюди, це має безпосереднє відношення до усіх сфер: питань, пов’язаних з аналітикою, фінансами, якості зв’язку із ДПСС, а також “можливості отримання від Служби реальних відповідей, а не відписок”.

“Система має працювати як сучасний і точний годинник: якщо ми видаємо якийсь дозвіл, то він має бути в електронному, швидкодоступному та зручному форматі, враховуючи тотальне користування смартфонами”, — вказала Магалецька.

Довідка: Магалецька є главою Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів, членом Національної ради реформ, віцепрезидентом SigmaBleyzer та «AgroGeneration». В липні 2019 стала віцепрезидентом «Союзу українських підприємців», а з травня 2020 року — співголовою комітету з питань агропродовольчого бізнесу «Союзу українських підприємців». Обіймала посаду заступника міністра з питань євроінтеграції.

 

 

Пропонуємо:

Навесні запрацює реєстр органічних виробників

Лапа розповів, як спростити реєстрацію сільгосптехніки

Для отримання фінансової допомоги аграрій має бути в реєстрі