Департамент BASF Agricultural Solutions розширив реєстрацію на українському ринку двокомпонентного фунгіциду Пріаксор® – тепер його можна застосовувати й для захисту соняшнику. Потужна комбінація піраклостробіну (F 500) та флуксапіроксаду (Ксеміум®) дає змогу ефективно контролювати основні хвороби соняшнику, зокрема, септоріоз, фомоз, фомопсис, альтернаріоз та іржу.

«Самовіддана праця аграріїв, надто тепер, у часи повномасштабного вторгнення, справді надихає. Попри численні небезпеки, вони виходять у поля та продовжують героїчно тримати свій фронт, оберігаючи локальну та глобальну продовольчу безпеку. Наша компанія, безперечно, прагне допомогти українським аграріям успішно працювати на своїх полях, незважаючи на складні поточні умови господарювання в Україні, тому ми радо пропонуємо нові ефективні рішення за доступними цінами. В цьому разі фунгіцид Пріаксор® наступного сезону буде доступний для застосування на зернових і соняшнику, і його зможуть дозволити собі як великі агрохолдинги, так і підприємства малого бізнесу», – каже Маттіас Хорш, директор з маркетингу департаменту BASF Agricultural Solutions в Україні, Молдові та країнах Кавказу.

Серед ключових переваг Пріаксор® – унікальна формуляція продукту, яка забезпечує фіксацію краплі на рослині, чудовий її розподіл, проникнення всередину та нейтралізацію збудників. Пріаксор® зменшує потребу аграрія у великих об’ємах води, що дає змогу економити час і ресурси.

Піраклостробін (F 500) у складі препарату чудово утримується на листовій поверхні та захищає рослину профілактично, а Ксеміум® проникає всередину рослини та нейтралізує патоген завдяки своїм чудовим лікувальним і захисним властивостям.

Пріаксор® гнучкий у застосуванні, адже його можна використовувати від фази першої пари листків до початку фази цвітіння. Експерти нагадують: вчасне застосування ЗЗР гарантує високий рівень захисту й ефективності.

 

 

Пропонуємо:

Тернопільська лікарня отримала від BASF монітори пацієнта

По результатам международного исследования концерн BASF признан наилучшим работодателем