Обмін досвідом завжди був головним пріоритетом компанії HORSCH. Щоб активніше вести діалог з фермерами Північної Америки, поряд з уже широко відомим модельним господарством HORSCH AgroVation в Чехії, аналогічний проект стартує і в США, на базі AgVision Farm в Доунс, штат Іллінойс. Це дозволить популяризувати бренд HORSCH та активно експериментувати з технологіями вирощування культур в Північній Америці.Тут відвідувачі матимуть змогу бачити машини безпосередньо в роботі на полі. Метою проекту являєтся створення центру компетенцій HORSCH, на базі якого можна буде вести інтенсивний діалог з клієнтами та представляти свої технології на практиці.

Завдяки своїй розвиненій інфраструктурі, ферма AgVision ідеально підходить для цієї мети. Вона розташована в центрі «Кукурудзяного поясу» США, де вирощують, головним чином, соєві культури та кукурудзу. Компанія HORSCH планує додати також цукровий буряк, пшеницю та ріпак, щоб набути досвіду ще й з цими культурами. Це дозволить повніше розкрити переваги систем землеробства HORSCH.

Ферма включає адміністративну будівлю з навчальним залом, майстерню та 66 га оброблюваних угідь — достатньо для проведення польових випробувань. Фермю керує Даніель Фултон, який має великий досвід аналізу польових досліджень.

Щоб розширити знання в галузі Controlled Traffic Farming (контрольовані проходи полем, коли вся техніка рухається полем одними і тими ж коліями і, таким чином, ущільнюється мінімум площ) у певних грунтових та кліматичних умовах, вся ферма вже адаптована до CTF. На фермі використовується 32-рядна сівалка Maestro 32.15, а також дискова борона Joker. Також планується використання інших машини HORSCH, зокрема обприскувача HORSCH Leeb LT.

На даний момент особлива увага приділяється збиранню врожаю в США. У цьому секторі все ще залишається безліч питань. HORSCH може поділитися своїми досвідом з фермерам. В США все більшого попиту набирає технологія точного висіву. Перші випробування будуть розпочаті на фермі вже восени.

Ще однією важливою темою є вирощування генномодифікованих (ГМО) сортів та гібридів. Сьогодні в США – це норма, а в Європі піддається серйозній критиці. Порівняльні досліди на цю тему будуть також скоро проведені.
У липні відбудуться перші практичні дні в фермі AgVision. Одним з головних ораторів буде Міхаель Хорш.