З 15 листопада Life Force Ukraine змінила юридичну назву на ТОВ «LIFE BIOCHEM» (ТМ LBС), компанія є провідним виробником бактеріальних, біо- та гумінових препаратів, з леонардиту вищого ґатунку, для рослинництва, тваринництва та людей.

Враховуючи факт, що Life Force Ukraine з 2019 року додала ще одну лінійку продукції аміно-хелати та хімічну продукцію, для більш точного відображення суті діяльності компанії ми змінили бренд на LIFE ВioСhem (ЛАЙФ БіоХем).

Ребрендинг.

Фото 1. Новий бренд: компанія Life Force Ukraine стала LIFE BioChem

Новий бренд компанії

Чим займається

Весь час компанія активно працює над впровадженням нових технологій та продуктів, які б дали можливість агровиробникам суттєво покращити рентабельність власного виробництва. З 2019 року Life Force Ukraine впровадила нові розробки, та приступила до виробництва Аміно-хелатів. За цей період пройшов процес реорганізації структури компанії, модернізація і розширення виробничих потужностей.

Науково-виробнича діяльність компанії LIFE ВioСhem зосереджена на розробці, виробництві та впроваджені найбільш ефективних та екологічно безпечних препаратів.

Наша продукція виробляється на власних заводах в Україні та Литві. До складу нашої компанії входять виробничі заводи НВО Life Factory та НВО АгроБіоІноватика.

Успіхи і досягнення

Генеральний директор компанії Валентина Миколаївна Охрімчук розповіла, що 2019 рік компанія ЛАЙФ БіоХем закінчує з набагато кращими показниками, від планів, які ставились на початку року. Компанія активно конкурує на внутрішньому та зовнішніх ринках.

Ми працюємо для того, щоб випереджати вимоги часу і задовольняти попит наших партнерів на екологічно чисті препарати.

LIFE ВioСhem – це майбутнє що вже настало.