Щороку ДСВ наповнює свій портфель новими інноваційними сортами та гібридами. В сезоні 2022 року компанія представить українському ринку 8 нових продуктів: новинку в асортименті кукурудзи – гібрид ПРОПУЛЬС; чотири нових гібриди озимого ріпаку – ДЮК, КРОКОДИЛ КР, ДІПЛО, ДАКС КЛ; два гібриди ярого ріпаку – ЛАВІНА і КОЛЕТ КЛ та новий сорт озимої пшениці – ЕМБЛЕМ.

Нові сорти та гібриди є результатом селекції ДСВ та вдосконаленим продовженням генетики існуючих продуктів. Вони спрямовані на посилення резистентності до нетипових погодних умов, а також хвороб і шкідників, що прогресують останнім часом на території України. Наприклад новинка – гібрид озимого ріпаку КРОКОДИЛ КР має генетичну стійкість до Кили Капусти (Clubroot) – хвороби, яка активно поширюється останніми роками та завдає значної шкоди посівам в умовах Західної України. На сьогоднішній день єдиним ефективним способом боротьби з хворобою є висівання генетично стійких гібридів. Тому селекція – це основа діяльності ДСВ. Так 29% працівників, що працюють в компанії, працюють в селекції(RnD) і їх основним завданням є безперервне створення сортів та гібридів, що максимально адаптовані до викликів сучасних погодних умов та потреб клієнта. Саме тому щороку в своєму портфелі ми маємо набір нових інноваційних продуктів.

ДСВ – Інновації для Вашого успіху!

 

ТОВ «ДСВ-Україна» є дочірньою структурою Deutsche Saatveredelung AG (DSV), що базується м. Ліппштадт, Німеччина. Історія DSV бере свій початок з 1923 року як компанії, що виробляла насіння кормових культур для фермерів, що її заснували. На даний момент DSV є одним зі світових лідерів у селекції ріпаку, зернових культур, а також кормових та газонних трав. Компанія представлена своїми дочірніми та партнерськими структурами на всіх основних європейських і трансатлантичних ринках насіння.

 

 

Пропонуємо:

ДСВ розширює свою присутність у Північній Америці

ДСВ виводить на ринок 4 нових гібриди озимого ріпаку

Новий гібрид озимого ріпаку від ДСВ проростає навіть при +40

Компанія ДСВ в Україні продовжує працювати у штатному режимі

Дні поля компанії ДСВ відвідали більше ніж 3 000 клієнтів

ДСВ інвестувала понад €2 млн. в селекційно-дослідну діяльність в Україні

ДСВ модернізує одну з основних та найбільших селекційно-дослідних станцій