Починає свою роботу нова платформа agro.forum, що покликана спростити процеси купівлі та продажу зерна. Вона доступна зі смартфонів та якнайкраще підходить для реалізації зернових культур у великих обсягах. За допомогою agro.forum можна безпечно та вигідно продавать зернові культури по всій Україні.

Переваги роботи з Agro.Forum

Користувачі, що вирішили скористатися майданчиком Agro.Forum, отримують доступ до низки переваг:

  • Продаж зерна за високою ціною — платформа працює за принципом аукціону, де продавець може обрати найбільш вигідну для себе пропозицію.
  • Відсутність ризиків — зареєструватися на Agro.Forum можна виключно за ЕЦП, тож кожного контрагента можна перевірити за базами даних. Отриманої інформації буде достатньо, щоб зрозуміти, чи варто далі працювати з контрагентом.
  • Сервіс дає можливість дізнатися про актуальні ціни та стан ринку, тож користувачі можуть вирішити, коли вигідніше продати, а коли купити. Отримати інформацію можна по кожному виду зернової культури, що доступні на сайті.
  • На Agro.Forum вже зібрані готові приклади юридичних контрактів, тож продавцям не знадобляться послуги юристів. Кожен контракт можна відредагувати, змінивши його під свої потреби.
  • Сервіс доступний у форматі веб-сайту та мобільних додатків (Android, iOS), тож отримати до нього доступ можна навіть з мобільного телефону. Завдяки зручним налаштуванням сповіщень користувачі не пропустять пропозиції, що стосуються їхніх заявок на продаж або купівлю зерна.

Agro.Forum — нові можливості для фермерів

За допомогою платформи можна продавати агрокультури надійно та без бюрократії. Прозора інформація про учасників торгів дає можливість уникнути неприємних ситуацій та зайвих витрат часу. Користуючись Agro.Forum, українці можуть продати або купити зерно за декілька хвилин та без ризиків!

 

Пропонуємо:

Укрзалізниця стала менше перевозити зерна

Створено європейську платформу для оптимізації українського зерноекспорту