Міністерство аграрної політики та продовольства України можуть об’єднати з Міністерством економіки і Міністерством з питань стратегічних галузей промисловості в Міністерство економічного розвитку, інформує ZN.UA.

Відомо, що концепцію такого укрупнення відомств з 20 до 14 було погоджено на нараді, яку на день раніше провів президент України Володимир Зеленський із членами уряду.

Міністерство розвитку громад і територій, Міністерство інфраструктури та Урядовий офіс з реінтеграції тимчасово окупованих територій можуть також об’єднати в Міністерство розвитку інфраструктури та територій.

Про ініціативу злити відомства інформація почала з’являтись ще в червні 2022 року. Нагадаємо, в серпні 2019 року ВРУ об’єднала Мінагрополітики та Мінекономіки в Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства. У 2020 році Кабмін відновив Мінагрополітики, і приєднання до Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства було скасовано. У відомстві визначили у 203 особи, і воно функціонувало як окрема структура до сьогодні.

 

 

Пропонуємо:

Мінагро повідомляє про заявки до Держреєстру

ФАО та Мінагро оприлюднили отримувачів рукавів для зерна

Мінекономіки повідомило, скільки підприємств вдалося релокувати

В Мінекономіки озвучили вересневі зиски від агроекспорту: імпортуємо більше