Філія «Центр транспортної логістики» АТ «Укрзалізниця» запропонувала комплексне перевезення зернових, про щр йшла мова на засіданні Експортного офісу при Укрзалізниці.

Так, заступник директора департаменту комерційної роботи АТ «Укрзалізниця» Валерій Ткачов повідомив, що філія «Центр транспортної логістики» (ЦТЛ) веде роботу над договором щодо надання транспортно-експедиторського обслуговування, ЦТЛ надаватиме комплексну послугу з перевезення зерна.

«Ми зможемо на декілька місяців вперед зафіксувати вартість цього перевезення. Тобто ЦТЛ буде брати участь у ваших тендерах і надавати свою цінову пропозицію. Якщо вона для вас буде прийнятною, ви укладаєте договір із ЦТЛ — і ЦТЛ вас перевезе. При цьому гарантована подача вагонів у той період. Це гарантоване планування перевезення. І найголовніше, — фіксована ціна. На неї не впливатиме ані швидкість, ані вартість ставки. Ми відразу розплануємо, скільки ми вбачаємо, повинна бути вартість вагона у той чи інший місяць. І будем надавати фіксовану ставку. І ви зможете наперед, наприклад на серпень, купити перевезення», — заявив представник УЗ.

До комплексного договору на експедирування входитимуть послуги відвантаження, навішування ЗПП, додаткові збори, послуги воєнізованої охорони зі схоронності вантажу; послуги зі зважування вагонів тощо. Кінцеву форму цієї послуги планується презентувати до кінця місяця. Тривають попередні перемовини із майже 10 великими компаніями.

«Ми розуміємо, що ми не конкуренти іншим експедиторським компаніям, ми спробуємо зайняти якусь свою нішу. Можливо, невеличку. Але ми вбачаємо у цьому майбутнє», — підкреслив Ткачов.

Серед майбутніх клієнтів розглядають великі компанії, які відвантажуватимуть зернові з власного елеватора. ЦТЛ може укласти договір на експедирування і з відправниками непродовольчих вантажів.

 

 

Пропонуємо:

УЗ скоротила експорт зерна до рекордного мінімуму

Єврокомісія: заборону на ввезення зерна з України продовжено

В УЗ відзвітували про ситуацію з логістикою аграрних вантажів