Війна стала причиною перенесення агропромислової виставки України та Східної Європи AGRO-2022 на нові дати, повідомляють організатори заходу ТОВ «ТД «Промфінінвест».

До цього експозицію планували на 7-10 червня, але нові дати ще не оголошено.

«Впевнені, ці дати будуть оголошені зовсім скоро, адже ми віримо в ЗСУ та нашу якнайшвидшу перемогу, задля якої докладаємо зі свого боку максимум зусиль!» — йдеться в тексті.

Команда AGRO-2022 залишається в Україні, замовляє захисне екіпірування для бійців ЗСУ.

«Ми продовжуємо активно комунікувати з нашими учасниками і партнерами, об’єднуючи наші можливості для допомоги Україні. Порівняно з періодом до 24 лютого робочі дні та дії змінились, але незмінною залишається наша ціль — завжди робити все задля того, щоб Україна та українці ставали ще сильнішими, ще успішнішими, а наш аграрний потенціал — ще потужнішим», – повідомляє «Промфінінвест».

Наступну 34-ту виставку AGRO анонсують як особливу та незабутню.

«Ми сподіваємось, що нову виставку відвідає рекордна кількість компаній з інших країн. На сьогоднішній день до України прикута увага всього світу, всі країни бачать і з кожним днем переконуються у силі та незламності українського народу, у його аграрних можливостях і перспективах», – заявили організатори виставки.

Нагадаємо, AGRO щорічно проходить на території Національного комплексу «Експоцентр України» в м. Київ, традиційний організатор – ТОВ «ТД «Промфінінвест».

 

 

Пропонуємо:

Визначено дату: Виставка AGRO-2022 відбудеться 7-10 червня

Национальную выставку сельскохозяйственной техники в Луисвилле перенесли на 2022 год

Раз на 10 років: в Алмере відбудеться міжнародна виставка садівництва World Floriade Expo 2022