Міжнародна науково-дослідницька сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience, яка 1 червня відзначає 3-тю річницю як незалежна організація та початку торгів на Нью-Йоркській фондовій біржі, розпочинає проєкт «Агропоради від Corteva» на власному Youtube-каналі. У коротких відеороликах експерти компанії надаватимуть рекомендації щодо особливостей вирощування та захисту основних культур. Мета проєкту – забезпечення агрономічної підтримки сільгоспвиробників по всій території України через обмеження візитів представниками компанії за умов війни, адже головним пріоритетом діяльності Corteva в Україні залишається здоров’я та безпека співробітників та клієнтів, а також підтримка фермерів і глобальної продовольчої безпеки.

Теми відеорекомендацій стосуватимуться захисту посівів від різноманітних шкодочинних об’єктів, зменшення впливу біотичних та абіотичних стресів, живлення рослин, критичних фаз вегетації та поліпшення показників урожайності. Також будуть освітлені такі специфічні моменти, як вплив сонячної енергії на врожайність, пасинкування кукурудзи тощо. Кожне відео розкриватиме одну тему та міститиме практичні поради, які даватимуться заздалегідь, аби глядачі за потреби мали можливість відкоригувати власну агротехніку.

Відеопоради публікуватимуться двічі на тиждень з кінця травня до половини жовтня. Перший випуск присвячено впливу погоди на використання засобів захисту.

«Команда Corteva невпинно працює, аби забезпечити сільськогосподарський сезон 2022 р. в Україні, включаючи постачання насіння передової генетики та сучасних засобів захисту, а також підтримку професійними агрономічними консультаціями. Тому наш новий проєкт допомагатиме сільгоспвиробникам розібратися в складних питаннях, щоб отримати гарний врожай, попри всі негаразди», – коментує керівник відділу продажів, маркетингу та комерційної ефективності Corteva Agriscience в Україні Олександр Дмитрієв. Corteva приділяє особливу увагу науковим розробкам і сучасним методам ведення сільського господарства, а також вважає навчання фермерів нових знань і розробок в агрономії однією зі своїх Цілей сталого розвитку-2030 задля поліпшення врожайності та економічного становища громад.

 

Нагадаємо, що Corteva Agriscience однією з перших компаній заявила про вихід із російського ринку, ініціюючи план припинення всієї виробничої та бізнес-діяльності, чому передувало припинення комерційної діяльності відразу після початку широкомасштабного російського вторгнення 24 лютого 2022 р.

 

 

Пропонуємо:

Corteva Agriscience модернізує австрійський насіннєвий завод

Corteva Agriscience опублікувала звіт про сталий розвиток та ESG

Corteva Agriscience та Володимир Дантес закликають молодь працювати в агро

Corteva Agriscience відкрила в Україні лабораторію з технологій обробки насіння

Corteva Agriscience переходить на єдину пряму модель ведення насіннєвого бізнесу в Україні

Corteva Agriscience представила новий двокомпонентний інсектицид Джеронімо™ для зернових і ріпаку