Міжнародна науково-дослідницька сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience впроваджує нові онлайн-інструменти для забезпечення агрономічної підтримки сільгоспвиробників по всій території України в максимально зручний для них спосіб. Це надто важливо за умов, коли через військові дії, повітряні тривоги чи складну логістику не завжди можливо відвідати господарство, не наражаючи на ризик співпрацівників чи клієнтів. Адже безпека, підтримка фермерів і захист глобальної продовольчої безпеки залишаються головними пріоритетами діяльності Corteva в Україні.

Компанія запустила новий мобільний застосунок Corteva Україна, в якому об’єднала інформацію про продукти компанії – насіння, засоби захисту рослин, силосні інокулянти, доступні акційні пропозиції та новини, а також надає швидкий доступ до контактів із торговельними агентами та офіційними дистрибуторами компанії Corteva. Застосунок доступний на платформі iOS та Android та після встановлення дає змогу мати доступ до всієї інформації в режимі офлайн, що зручно в полі чи якщо немає електроенергії.

На додаток до існуючого з 2021 р. Viber каналу компанії цієї осені почав працювати Telegram канал Corteva АгроЕксперт, де фермери зможуть дізнатися, як краще підібрати відповідний препарат для захисту рослин, дослідити ситуацію на полях і дістати агрономічні рекомендації. Підписники каналу також діставатимуть інформацію щодо властивостей гібридів портфелю компанії, а також новинок та акцій, які доступні покупцям сучасного насіння та засобів захисту Corteva.

Також, щоб допомогти фермерам підбирати гібриди соняшнику, кукурудзи та ріпаку озимого, почав працювати Віртуальний агент Pioneer® в Viber, який після відповіді на кілька запитань дасть персоналізовані поради по гібридах, зважаючи на потреби господарства.

«Для ефективної роботи за умов повномасштабної війни українські сільгоспвиробники потребують ще більш швидкого та полегшеного доступу до інформації. Нові цифрові інструменти Corteva спроямовані саме на те, щоб допомогти їм розібратися в складних питаннях і налаштувати операційну діяльність на полі так, аби прогнозувати кращі результати й максимізувати продуктивність», – коментує Олександра Бєлаш, керівник відділу маркетингу Corteva Agriscience в Україні. Раніше цьогоріч компанія також реалізувала проєкт «Агропоради від Corteva» на власному Youtube-каналі, де в коротких відеороликах експерти компанії надавали рекомендації щодо особливостей вирощування та захисту основних культур.  

«Ми в Corteva прагнемо підтримувати українських фермерів в складних умовах передовими продуктами та зручним сервісом, які створюються відповідно до етичних принципів і правильних цінностей, адже Corteva – чи не єдиний глобальний постачальник насіння та засобів захисту рослин, який відверто засуджує війну та припинив діяльність на російському ринку. Кожен може наблизити нашу перемогу, обираючи продукти тих, хто обирає Україну», – зазначила Олександра.

 

 

Пропонуємо:

Corteva Agriscience безкоштовно передала насіння постраждалим від війни фермерам України

Мінагрополітики та Corteva Agriscience уклали спільну декларацію про поглиблення і дальший розвиток співпраці

Угода Corteva Agriscience та STI Biotechnologie виводить на європейський ринок стимулятор ґрунту на основі мікробів

Corteva Agriscience укладає угоду про придбання Stoller Group, однієї з найбільших незалежних біологічних компаній у галузі

Corteva Agriscience забезпечила близько 10 000 родин продовольчими наборами та медикаментами в постраждалих від російської агресії регіонах